Dagsseddel

Solen var med os det meste af dagen så vi blev ude hele dagen og det passede fint fordi Peter havde 3 grisehoveder med i børnehave. Rester fra helstegt pattegris i Peters haveforening. Dem lagde vi op på et bord og så blev der ellers kigget, rørt og undersøgt og snakket om grise. Det var meget spændende at se og røre hovederne. Senere puttede vi dem i en gryde og tændte bålet under dem. De skal koge nogle dage så alt kødet kan falde af og vi kan se på kraniet.

Efter frokost, rugbrød med pålæg, blev det tid til en badetur med vores vandspreder. Vi fyldte også lidt i badekarret til dem der ville pjaske der. Det var sjovt og solen gav den varme som vandet ikke havde.

Se foto af grishovederne herunder.

Venlig hilsen fra Sara, Sofie, Victor, Lisa (ny vikar) og Peter

image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>