Dagsseddel

I dag har vi haft fantastisk solskins vejr og det var perfekt til lidt griseri. I husker nok vores grisehoved show fra i tirsdags. I dag blev det så dagen hvor vi, efter at have kogt hovederne i 7 fdage, skulle til at pillet kødet af så vi kunne se på kraniet. Der var rigtig mange der gerne ville være med til at skære, skrabe og pille kødet af. Det gik på skift og alle de der ville prøve var med. Nogle kiggede blot på og fandt det spændende. Andre mente at vi skulle spise grisen og spurgte hvor halen var. I kan se foto nedenfor fra aktiviteten.

Til frokost fik vi spaghetti med kødsovs.

Efter frokost satte vi gang i vandrutchebanen og badebassinget samt vandsprederen. Det var vildt sjovt at bade igen, måske for sidste gang i år.

Tak for en dejlig dag

Susanne, Sofie, Anna, Laurits og Peter

image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>