Onsdag masser af billeder af Skraldeprojektet

I dag havde vi den helt store papir-fabrik igang i Skraldeprojektet.

Der blev lavet små papire af genbrugs aviser. Igår rev vi aviser i stykker og lagde i blød i vand. Idag blev det revede avispapir blændet og massen blev siet til et nyt papir, som ligger til tørring nu.

Alle børn prøvede at lave deres eget papir og det var smadder sjovt.

image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>