Dagsseddel

Dagen startede ude med bål i bålhuset, vores grisehoved skulle koge videre. Af vores byggebrædder byggede vi en brandstation, der blev flittigt brugt af store og små. I værk-stedet lavede en del “rollinger” af wc-/køkken-ruller. Vi fik også plantet nogle flere bambusbuske samt en lille busk. Se foto.

Til frokost spiste vi rugbrødsmadder med pålæg og grønt til.

Efter frokost fortsatte vi de aktiviteter, vi havde gang i før. Bålhuset blev åbnet og vi fik varmen ved bålet mens grise-hovedet kogte videre. Vi satte også en gryde med kakao over. Vi fik varm kakao og friskbagte boller med melon og æbler til eftermiddagsmad.

image image image image image image image image image image image image image image image image image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>